Gå til hovedinnhold
Sesongplanlegger
Oppdatert over en uke siden

Med denne funksjonen kan du enkelt opprette mange arrangementer på en gang. Dette er et godt verktøy dersom du f.eks. skal sette opp alle kampene for sesongen. Når du åpner sesongplanleggeren, vil et digitalt regneark åpnes.

⚠️ MERK! Denne funksjonen er kun tilgjengelig via web-versjonen. Hvis du velger dette alternativet i appen, vil du motta en lenke til regnearket for å gjøre jobben på en datamaskin.


Hvordan opprette arrangementer i sesongplanleggeren

Slik oppretter du arrangementer i sesongplanleggeren

  1. Logg inn i din Spond-profil i en nettleser

  2. Åpne gruppen der du vil opprette arrangementene

  3. Trykk på "Arrangement"

  4. Velg "Planlegg sesongen"

  5. Velg om arrangementene du skal opprette skal publiseres i hovedgruppen eller en eller flere undergrupper

  6. Et digitalt regneark åpnes

  7. Følg ut alle felter, se nærmere forklaring om dette i avsnittet under

  8. Når du er ferdig, trykk på "Velg mottakere"

  9. Velg mottakere. De du huker av her vil bli invitert til arrangementene du nettopp opprettet

  10. Velg arrangører, og trykk på Lagre. Da vil alle arrangementene dukke opp i gruppa sin oversikt over arrangementer.

I regnearket vil du finne felter for startdato, starttidspunkt, oppmøte, sluttdato, sluttidspunkt, tittel, beskrivelse og sted. Dersom du ønsker å legge til flere funksjoner, som for eksempel påmeldingsavgift eller oppgaver, må dette legges til senere. Det kan du gjøre ved å redigere hvert arrangement individuelt.

Du kan også lime inn fra et eksisterende regneark eller importere en kalenderfil (.ics) fra Google Kalender og iCalendar ved å trykke på "importer" øverst til høyre.



Ofte stilte spørsmål

Hvorfor får jeg feilmelding når jeg prøver å opprette sesongplanlegger?


Sjekk om du har lagt inn tidssone i din profil, er det ikke valgt tidssone vil du få opp en feilmelding og det vil ikke være mulig å bruke sesongplanlegger funksjonen.

Hvordan lagrer jeg arrangementene jeg har fylt ut feltene i skjemaet?


For å lagre arrangementene må du trykke på knappen for å velge mottakere. Trykk på den blå knappen øverst til høyre "Velg mottakere".

Må jeg sende ut invitasjonene med en gang jeg oppretter de?


Du kan velge å invitere medlemmer på et senere punkt. Da er det bare å la være å huke av på noen medlemmer i steget for det. Du kan når som helst åpne hvert arrangement individuelt for å invitere i ettertid.

Hvordan kan jeg avlyse mange arrangementer på en gang?


Du kan masse-slette arrangementer ved å trykke på "Rediger arrangementer" som du finner i grå tekst øverst på skjermen når du er inne på "Arrangementer"-fanen i gruppen. Merk arrangementene du vil slette og trykk på "Slett" nederst i venstre hjørne.

Er det også mulig å redigere eller slette mange arrangementer samtidig?


Det er mulig å bulk-redigere eller slette arrangementene i etterkant. Når du bulk-redigerer vil du også kunne legge til maks antall deltakere og svarfrist. Les mer her om hvordan du kan bulk-redigere eller slette arrangementene i etterkant.

Svarte dette på spørsmålet?