Hvordan opprette et klubbarrangement
Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen vil forklare deg hvordan man enkelt kan opprette et klubbarrangement i Spond Club.

Her er en steg-for-steg veiledning for å opprette et klubbarrangement i Spond Club.​

• Gå til "klubbarrangementer" i menyen til venstre.

• Velg "Nytt arrangement"

• Legg til forsidebilde.

• Sett tittel for arrangementet.

• Beskrivelse.

• Start og slutt for arrangementet.

• Sted.

• Påmeldingsfrist.

• Velg om det skal være en automatisk påminnelse for arrangementet.

• Tillatt deltakere å kontakte deg. Ved avhukning kreves en e-post alle henvendelser vil bli sendt til.

• Last opp vedlegg.

• Når du har fylt ut alle detaljer trykker du på "lagre".

Når arrangementet er opprettet

Nå kan man legge til medlemmer.

Inviter alle eller bruk filtreringsfunksjonen for å velge spesifikke målgrupper basert på medlemstype, grupper, aktivitet og lignende.

Huk av deltakere og legg til. Medlemmene vil motta invitasjon og informasjon om arrangementet i Spond app - som et vanlig arrangement, men administratoren vil måtte håndtere arrangementet i Spond Club. Vi anbefaler derfor at vanlige treninger og kamper fortsatt blir håndtert i Spond app.