Alle samlingerMedlemmerAktive medlemmer
Filtrering og kolonner i Spond Club
Oppdatert over en uke siden

Spond Club tilbyr flere verktøy som forenkler og effektiviserer administrasjonsoppgavene. To av de viktigste verktøyene er filtrering og valg av kolonner. Disse funksjonene er gjennomgående i Spond Club og bidrar til å gjøre administrasjonsarbeidet mer oversiktlig og brukervennlig.

Ved å bruke disse funksjonene, kan du raskt finne, sortere og administrere informasjon. Denne artikkelen gir en detaljert forklaring på hvordan filtreringsfunksjonen i Spond Club fungerer.

Filter

Øverst på medlemsoversikten finner du "Legg til filter". Her kan du filtrere på standardfelter som fødselsdato, kjønn og land, eller bruke egendefinerte felter som du har opprettet i klubbinnstillingene, som for eksempel draktnummer og skole.

Hvordan legge til filtrer

1. Velg filtreringskriterier: Klikk på "Legg til filter" for å åpne filtreringsalternativene.

2. Angi kriterier: Velg de kriteriene du ønsker å bruke for å filtrere dataene. Dette kan inkludere ting som betalingskontakt, draktnummer, eller fødselsdato.

3. Se resultatene: Ved å filtrere vil man umiddelbart vil se de relevante treffene som oppfyller filteret du har satt.

Denne funksjonaliteten gjør det enkelt å holde oversikt og håndtere medlemmer effektivt etter filtrering.

Kolonne

Kolonner referer til de forskjellige kategoriene du kan bruke for å organisere medlemsinformasjonen.

For å legge til flere kolonner, klikk på "Kolonne" og merk av for ønskede kriterier, eller bruk søkefunksjonen. Du kan sortere ved å klikke på de forskjellige kategorinavnene i kolonneoverskriften. Dette gir deg muligheten til å organisere informasjonen etter ønsket kriterium.