Klubbarrangementer
Oppdatert over en uke siden

I Spond Club refererer klubbarrangementer til arrangementer som er organisert på klubbnivå. Det betyr at arrangementet gjelder hele klubben eller flere grupper innenfor klubben, i motsetning til arrangementer som kun gjelder en enkelt gruppe. Dette kan være ting som klubbmøter, turneringer, treningsleirer eller andre aktiviteter som involverer flere deler av klubben.

Oversikt - Klubbarrangementer

Ved å gå inn på menyvalget "Klubbarrangementer", får du en detaljert oversikt over alle klubbens arrangementer. Både "kommende" og "utgåtte". Herfra vil man også se tittel, startdato, påmeldingsfrist og deltakelse for arrangementet.

For å gjøre det enklere å finne akkurat de arrangementene du er interessert i, kan du bruke filtreringsfunksjonen. Du kan filtrere arrangementene ved å bruke ulike kolonner som gruppenavn, dato osv.

Administrere klubbarrangement

Hvis du ønsker å gjøre endringer på et arrangement, enten det er et kommende eller et utgått arrangement, har du flere muligheter:

Kommende

Avlys arrangement

Inne på valgt arrangement, trykk på de tre små prikkene (...) for å få valget "avlys". Herfra vil man få to valg. Avlys eller slett arrangementet. Avlyser man vil arrangementet bli merket som avlyst i arrangementlisten. Velger man å slette arrangementet vil det bli slettet fra oversikten og ingen varslet. (Det samme gjelder for deltakerlisten)

Rediger Arrangement

Inne på valgt arrangement, trykk på de tre små prikkene (...) for å få valget "rediger"

Dersom det er nødvendig å oppdatere informasjonen om arrangementet, kan du enkelt gjøre endringer på følgende områder:

• Tittel: Endre navnet på arrangementet for å gjenspeile eventuelle endringer.

• Dato og Tidspunkt: Juster start- og sluttidspunkt for arrangementet etter behov.

• Påmeldingsfrist: Utvid eller reduser tidsperioden hvor deltakere kan melde seg på arrangementet.

• Beskrivelse: Oppdater eller forbedre den eksisterende beskrivelsen av arrangementet.

Send påminnelse

Klikk på "Send påminnelse" knappen. Du kan nå skrive en kort melding som vil bli sendt til deltakerne. Dette er en effektiv måte å sikre at alle er oppdatert og husker arrangementet.

Legg til medlemmer

Inviter og legg til flere deltakere til arrangementet. ​

Utgåtte

Når du klikker deg inn på et utgått arrangement, vil du få tilgang til detaljert informasjon om det tidligere arrangementet. Dette inkluderer typisk informasjon som arrangementets tittel, dato, sted, og eventuelle andre relevante detaljer som kan være nyttige for å huske eller dokumentere arrangementets historie.

Slett arrangement

Inne på valgt arrangement, trykk på de tre små prikkene (...) for å få valget "Slett". Dette alternativet gir deg muligheten til å fjerne arrangementet fra listen over utgåtte arrangementer

Rediger arrangement

Dersom det er nødvendig å oppdatere informasjonen om arrangementet, kan du enkelt gjøre endringer på følgende områder:

• Tittel: Endre navnet på arrangementet for å gjenspeile eventuelle endringer.

• Dato og Tidspunkt: Juster start- og sluttidspunkt for arrangementet etter behov.

• Påmeldingsfrist: Oppdater tidsperioden hvor deltakere kunne melde seg på arrangementet.

• Beskrivelse: Oppdater eller forbedre den eksisterende beskrivelsen av arrangementet.