Alle samlingerInnmelding i Klubb
Redigere innmeldingsskjema
Oppdatert over en uke siden

Ved å gå inn på menyvalget "Skjemaer" og "Innmelding i klubb" får man oversikt over alle opprettede innmeldingsskjemaer. Finn skjemaet du vil redigere og trykk på ⚙︎ ("Rediger skjema").

I tekstboksen "Detaljer" og "Medlemsvarsler" finner du alternativet for å "Rediger". Via Rediger kan du velge å redigere innholdet og detaljene i skjemaet. Dette gir deg muligheten til å oppdatere informasjon, tilpasse spørsmål og justere innstillinger etter behov.

⚠️ Merk! Endringer i skjemaet vil påvirke alle fremtidige innmeldinger. Eksisterende innmeldinger vil ikke bli berørt. Hvis skjemaet er aktivert, vil endringene tre i kraft umiddelbart etter at du lagrer.