Deaktiverte medlemmer
Oppdatert over en uke siden

Deaktiverte medlemmer i Spond Club er medlemmer som midlertidig er fjernet fra aktivitetene og kommunikasjonen i gruppen eller klubben. Dette kan være nyttig hvis et medlem for eksempel tar en pause, men dere ønsker å beholde deres informasjon i systemet for en eventuell fremtidig reaktivering.

Via menyvalget Medlemmer - Deaktiverte vil man finner oversikten over klubbens deaktiverte medlemmer.

Hvordan deaktivere et medlem

For å deaktivere et medlem, gå inn på medlemmets profil, trykk på "..." knappen øverst til høyre, og velg deretter "Deaktiver". Medlemmet vil beholde sin tidligere medlemstype, men blir flyttet fra aktive medlemmer til "deaktiverte" listen og mister tilgang til alle grupper. Alternativt kan du gjøre dette direkte fra medlemslisten: velg de medlemmene man ønsker å deaktivere ved å huke av i venstre kolonne, da vil en stor rød "Deaktiver" knapp vises oppe til høyre.

Hvordan reaktivere et medlem

For å finne deaktiverte medlemmer, går man via menyvalget Medlemmer - Deaktiverte medlemmer. Her vil du få en oversikt over alle deaktiverte medlemmer. Finn medlemmet man vil reaktivere. For å reaktivere et medlem, kan man enten trykke på de tre prikkene i øverste tekstboks ved siden av medlemmets navn, eller bruke valget "Reaktiver medlem".

Slett medlem

Inne på "Deaktiverte medlemmer" får man muligheten til å slette et medlem permanent. Dette gjør man ved å velge medlemmets profil og deretter trykke på "Slett medlemmet permanent"

Dersom et medlem slettes permanent, vil det ikke være mulig å finne tilbake fra denne listen heller, da blir alle data slettet)