Om betalingsforespørsler
Oppdatert over en uke siden

I Spond Club kan du opprette betalingsforespørsler for å håndtere økonomien i klubben din. Etter en betalingsforespørsel er opprettet og sendt, vil medlemmer som bruker Spond-appen motta push-varslinger. De som ikke bruker appen, vil motta varslinger via e-post eller SMS, avhengig av hvilken kontaktinformasjon som er registrert.

Du vil kunne følge med på betalingsstatusen gjennom en oppdatert oversikt som viser betalte, ubetalte og forfalte betalinger. Hvis en betaling er forfalt, kan du sende en betalingspåminnelse. Dette vil bli sendt både via appen og e-post til de som ikke bruker appen.

Betalingsforespørsler i valgmenyen

For å komme til startsiden for betalingsforespørsler klikker du Økonomi i valgmenyen til venstre i Spond Club, klikk deretter Betalingsforespørsler. Du vil nå ha muligheten til å legge til nye betalingsforespørsler, søke etter en betalingsforespørsler, klikke deg inn på en betalingsforespørsel og bla igjennom aktive/arkiverte betalingsforespørsler og mer.

Legg til betalingsforespørsel

Klikk på knappen "Legg til betalingsforespørsel" for å opprette en ny betalingsforespørsel.
Les mer i artikkelen, opprette en betalingsforespørsel i Spond Club.

Aktive og arkiverte betalingsforespørsler

Siden aktive betalingsforespørsler er det første du ser etter å ha klikket på Betalingsforespørsler i sidemenyen. oppe til venstre i ser du teksten "Aktive" og "Arkivert". Klikk på arkivert for å komme til oversikten over arkiverte betalingsforespørsler.

• Hvordan arkiver en betalingsforespørsel?

I Spond Club kan du arkivere betalingsforespørsler for å holde oversikt og organisere tidligere forespørsler som ikke lenger er aktive. Når du arkiverer en betalingsforespørsel, flyttes den til en egen seksjon kalt "Arkiv", og den vil ikke lenger være synlig i den aktive listen over betalingsforespørsler.

Når du er i visningen av aktive betalingsforespørsler, holder musepekeren til venstre for navnet på betalingsforespørselen du ønsker å arkivere, du vil da se en hvit boks som dukker opp, denne kan du klikke på for å merke av ☑️.

Når du har merket boksen vil du se en knapp oppe til venstre som heter "Arkivèr". Klikk på denne knappen for å arkivere betalingsforespørselen.

Du kan også arkivere en betalingsforespørsel når du er inne på en betalingsforespørsel ved å klikke de tre prikkene øverst til høyre → Arkivèr.

💡Tips

• Ønsker du å arkivere flere samtidig merker du av på flere bokser før du klikker "Arkivèr"-knappen.

• Etter en eller flere betalingsforespørsler er arkivert vil eventuelle ubetalte krav fortsette å være aktive og kan betales. Hvis du ønsker å frita ubetalte krav fra en arkivert betaling, må du gjøre det ved å klikke deg inn på den aktuelle betalingen og endre kravet.

• Hvordan reaktivere en betalingsforespørsel?

Har du arkivert en betalingsforespørsel og angrer deg? Da kan du enkelt flytte forespørselen tilbake til Aktive.

Klikk på "Arkivert"-fanen oppe til venstre, klikk på betalingsforespørselen du vil reaktivere, når du er kommet inn på ønsket betalingsforespørsel vil du se en lysoransje boks med overskriften "Denne betalingen er arkivert" og en knapp "Flytt til aktive". Klikk denne for å flytte betalingsforespørselen tilbake til aktive.

Søk, filter og kolonne

• Bruk søkefeltet🔍 for å søke etter betalingsforespørsler.

• Du kan også legge til filter for å bare vise betalingsforespørsler innenfor gitte parametere.

• Bruk kolonner for å for eksempel bare se liste over betalingsforespørsler med tittel og hvor mange som har betalt.
    Klikker du på navnet til en kolonne vil den kolonnen vises i synkende▾ rekkefølge, klikk på navnet igjen og den vil vises i stigende▴ rekkefølge.

💡Tips

• Les mer om filter og kolonne her.