Alle samlingerØkonomiBetalingsforespørsler
Sende påminnelse om betaling til medlemmer
Oppdatert over en uke siden

Når betalingsfristen har utløpt, vil du se en "send påminnelse"-knapp i betalingsforespørselen. Selv om du trykker på "send påminnelse", blir det ikke sendt ut meldinger umiddelbart. Etter å ha trykket på knappen, kan du velge hvilke medlemmer som skal motta påminnelsen. Du vil også kunne se hvor mange påminnelser medlemmet har mottatt tidligere, samt datoen for den siste påminnelsen som ble sendt til medlemmet.

Hvordan påminnelsen sendes

Påminnelsen sendes både via e-post og i appen for de som har den installert. De som ikke bruker appen vil kun få påminnelsen på e-post.

Sende meldinger om utestående beløp

For å informere medlemmer om eventuelle konsekvenser ved manglende betaling, kan du sende en melding direkte til de som har utestående beløp. Følg disse trinnene:

1. Gå til "betalingsforespørsel".

2. Scroll ned til mottakerlisten.

3. Filtrer på statusen "ikke betalt".

4. Marker de medlemmene du vil sende en melding til, og trykk på "send melding"-knappen.

Dette gir deg muligheten til å tydelig kommunisere med medlemmer om viktigheten av å fullføre betalingen.