Gruppeinnstillinger
Oppdatert over en uke siden

I visningen Gruppeinnstillinger kan du sette generelle innstillinger som gjelder for alle grupper i klubben. Du kan bestemme synlighet for kontaktinformasjon, aldersgrense for direktemeldinger, og om private kontoer kan brukes som utbetalingsmåte.

Synlighet for kontaktinformasjon i grupper

I grupper kan du bestemme om medlemmer skal kunne se hverandres kontaktinformasjon eller om bare administratorer med riktig rettighet kan se denne informasjonen.

Du kan velge mellom disse alternativene for synlighet av kontaktinformasjon i grupper:

• Synlig for alle medlemmer
    Som standard kan alle medlemmer se andre medlemmers kontaktinformasjon. Medlemmer kan velge å skjule sin egen kontaktinformasjon når de melder seg inn i gruppen.

• Kun synlig for administratorer

Kun gruppeadministratorer som har rettigheter til å redigere medlemmer kan se andre medlemmer sin kontaktinformasjon.

Aldersgrense for direktemeldinger

Aldersgrense for direktemeldinger er en innstilling hvor man kan sette en minimumsalder for meldinger i gruppen. De kan velge mellom ingen aldersgrense eller aldersgrenser på 13, 14, 15, 16, 17 og 18 år.

Hensikten med denne innstillingen er å skape et trygt miljø for barn, og sikre at de kun deltar i samtaler når de er klare for det.

💡 Tips!

• Dersom du aktiverer denne aldersgrensen, kan du fortsatt gi spesifikke administratorer rettigheter til å sende meldinger til barn i gruppen. Dette kan gjøres under klubbinnstillinger og Grupperoller.

• Meldinger sendt fra Spond Club påvirkes ikke av endringene i aldersgrenser for direktemeldinger.

Private kontoer som utbetalingsmåte

Denne innstillingen gir deg kontroll over hvilke kontoer som kan benyttes for økonomiske transaksjoner, og bidrar til å sikre at betalinger håndteres på en tryggere og mer profesjonell måte.

Alternativene man kan velge mellom er:

• Tillat private utbetalingskontoer

Velg dette hvis du vil tillate private kontoer som utbetalingsmåte for betalinger i gruppene dine.

• Ikke tillat private utbetalingskontoer

Velg dette hvis du ikke vil tillate private kontoer som utbetalingsmåte for betalinger i gruppene dine.

Når du har gjort ønskede endringer, klikker du "Lagre" nederst til høyre.