Gå til hovedinnhold
Alle samlingerNIF (Norges idrettsforbund)Oppfølging av NIF-medlemmer
Hvordan sette opp betalingsforespørsler som synkroniserer med NIF
Hvordan sette opp betalingsforespørsler som synkroniserer med NIF
Oppdatert over en uke siden

For at betalingsforespørsler skal registres hos NIF må de merkes som NIF-betaling. Dette gjelder medlemskontingent og treningsavgift.

​⚠️ OBS! Det er kun betalingsforespørsler som registreres hos NIF. Betalinger gjort under "Skjemaer" -> "Kurs og akademier" vil ikke bli rapportert til NIF. Dersom du ønsker å bruke den funksjonen for påmeldinger, og det gjelder NIF, så kan du gjøre påmelding uten å ta betalt, men legge til disse i en vanlig NIF-betalingsforespørsel i ettertid.


Sette opp betalingsforespørsel med medlemskontingent til NIF

Når du lager en ny betalingsforespørsel for medlemskontingent kan du merke av første gang du setter opp at dette skal være en NIF-betalingsforespørsel. Hver gang medlemmer betaler i denne betalingsforespørselen vil dette umiddelbart registreres hos NIF.

Opprette Medlemskontigent-betalingsforespørsel:

  1. Gå til "Økonomi" -> "Betalingsforespørsel"

  2. Velg "Legg til betalingsforespørsel"

  3. Fyll inn alle vanlige ting(navn, beskrivelse, kontonummer, kontaktperson osv.).

  4. Under "Rapportering til NIF" krysser du av for "Betalingen skal inneholde medlemskontingent" og oppgi år (f.eks. 2024).

  5. Når du legger til segmenter anbefaler vi på medlemskontingent å bruke "Medlemstype" som segment, slik at medlemmer kun mottar en forespørsel. Du skal da markere hvilke av segmentene som er kontingent ved å huke av i avkryssingsboks for "Kontingent"


Sette opp betalingsforespørsel med treningsavgift til NIF

Når du lager en betalingsforespørsel for treningsavgift så må du merke av periode og sette på gren på de ulike segmentene

Opprette treningsavgifts-betalingsforespørsel:

  1. Gå til "Økonomi" -> "Betalingsforespørsel"

  2. Velg "Legg til betalingsforespørsel"

  3. Fyll inn alle vanlige ting(navn, beskrivelse, kontonummer, kontaktperson osv.).

  4. Under "Rapportering til NIF" krysser du av for "Betalingen skal inneholde treningsavgift" og oppgi periode.

  5. Når du legger til segmenter anbefaler vi på treningsavgift å bruke "Grupper" som segment, slik at medlemmer får for alle idretter de deltar i. Du skal da markere hvilke av segmentene som tilhører hvilken NIF-gren.

⚠️ OBS! Dersom du har medlemskontingent og treningsavgift i samme betalingsforespørsel, kan du ikke tilby delbetaling da NIF ikke tillater at medlemskontingent deles opp. Minimum medlemskontingent til NIF er 50 kr. Mange klubber velger dermed å lage separate betalingsforespørseler for medlemskontingent og treningsavgift, for å kunne tilby å dele opp treningsavgift som ofte har et høyere beløp.

Svarte dette på spørsmålet?