Integrasjoner
Importer kamper fra Håndball.no
Oppdatert over en uke siden

Å importere kamper fra handball.no kan kun gjøres på web. Følg punktene under.

1. Logg inn i Spond og finn aktuell gruppe. Velg så "Lag arrangement" og deretter "Planlegg sesongen ", så velg "Importer" oppe til høyre.

2. Trykk på "handball.no" og søk opp din klubb og deretter velg lag. Kampene vil automatisk lastes inn. Dersom det er endringer på handball.no vil ikke disse bli automatisk oppdatert i Spond.

Om du skal importere flere lag må du importere ett og ett lag av gangen for å unngå at de overskriver hverandre.

PS! Du kan også importere fra fotball.no. Vi ønsker å få til dette med flere idretter. Send gjerne en e-post til ditt forbund og gjør de oppmerksomme på at det hadde vært nyttig å kunne implementere også deres idrett direkte inn i Spond på samme måte.