Hvordan endre kontaktperson i gruppen
Oppdatert over en uke siden

Administratoren kan endre kontaktpersonen i en gruppe ved å:

1. Trykke på de 3 prikkene i menyen i gruppen

2. Velg "Innstillinger" og deretter "Kontaktperson" for å velge en av de andre gruppeadministratorene.

Jeg får ikke endre kontaktpersonen.

• Du har mest sannsynlig ikke de riktige administratorrettighetene til å gjøre det. I dette tilfellet, kontakt Gruppestyrer som vil ha tilgang til å endre dette.

• Hvis du har alle administratorrettighetene, men fortsatt ikke kan endre kontaktpersonen, kan det hende at gruppen er koblet til Spond Club, i så fall er det klubbadministratorene som kan endre kontaktpersonen. De kan gjøre dette ved å gå til Spond Club > Avdelinger og grupper > finne den aktuelle gruppen > trykk "rediger" i øverste høyre hjørne, og velg deretter en ny kontaktperson.