Hvordan sletter jeg en gruppe?
Oppdatert over en uke siden

Det kan være flere grunner til å slette en gruppe:

• Aktiviteten er avsluttet, eller laget/gruppen er lagt ned.

• Aktiviteten i to grupper skal slåes sammen, i en annen gruppe.

• Gruppen har aldri vært i bruk.

Når du sletter en gruppe kan handlingen ikke angres. Alt innhold vil blir slettet (medlemmer, innlegg, historikk, betalinger). Og alt blir borte for alle som er med i gruppen. Pr i dag gjenoppretter vi ikke slettede grupper.

Før du sletter en gruppe bør du:

• Være sikker på at alle gruppestyrerne er enige i at gruppen slettes.

• Vurdere om du vil eksportere innhold du ønsker å ta vare på

• Vurdere om du egentlig ønsker å slette gruppen, eller om du vil ut av gruppen og heller skal forlate den.

Slik sletter du en gruppe:

1. Gå til Gruppen og velg Innstillinger (3 prikker)

2. Helt nederst finner du Slett gruppe. Velg det.

3. Kryss av alle punktene for å bekrefte at du forstår konsekvensene av slettingen.

4. Velg Slett gruppe

5. Bekreft at du har forstått at handlingen ikke kan angres og at du nå sletter alt, for alle. Velg Slett gruppe.

Du må ha rollen gruppestyrer for å kunne slette gruppen.

Får du ikke slettet gruppen din? Hvis gruppen tilhører en Spond Club, må gruppen slettes av en klubbadministrator derfra.