Hvordan gjør jeg et barnemedlem om til et voksent medlem?
Oppdatert over en uke siden

Når et barn er gammelt nok til å svare på arrangement, innlegg osv. selv, kan administratoren av gruppen gi barnet tilgang til gruppen. Det er to alternativer rundt dette og kommer an på hvem som skal ha mulighet til å svare:

1. Både barnet og foresatte skal kunne svare på vegne av barnet:

1. Gå til medlemslisten og velg et medlem du vil redigere

2. Trykk på "Trykk her for å legge til e-post eller telefon til barnet"

3. Legg til barnets kontaktinformasjon; e-post og/eller telefon. De vil da motta en gruppeinvitasjon og kan godta denne. Les mer

4. Både barnet og de foresatte vil nå motta varsler og kan svare på vegne av barnet

2. Barnet skal være et voksent medlem uten foresatte som svarer på vegne av seg selv:

1. Endre gruppetypen til "voksen" i gruppeinnstillingene (tre prikker i menyen)

2. Gå til medlemslisten og velg et medlem du vil redigere

3. Fjern foresatte ved å trykke på X ved siden av navnet deres

4. Legg til barnets kontaktinformasjon; e-post og/eller telefon. De vil da motta en gruppeinvitasjon og kan godta denne. Les mer

5. Barnet vil bli et voksent medlem i den gruppen uten foresatte. Foresatte mister tilgangen til gruppen og medlemmets invitasjoner.