Ofte stilte spørsmål om Spond Grupper
Hvilke alternativer har jeg i gruppeinnstillinger?
Oppdatert over en uke siden

I gruppeinnstillinger kan du endre gruppenavn og -beskrivelse, samt innstillinger for publisering.

"Innstillinger for publisering" betyr at du kan styre hvem som skal kunne legge til arrangementer eller innlegg i gruppen. Du kan da velge mellom;

• Foresatte og administratorer
    Foresatte og administratorer kan publisere innlegg og arrangementer.

• Foresatte kan publisere innlegg
    Foresatte kan publisere innlegg. Administratorer kan publisere både innlegg og arrangementer.

• Kun administratorer
    Kun administratorer kan publisere innlegg og arrangementer.

• Alle i gruppen
    Barn, foresatte og administratorer kan publisere innlegg og arrangementer.