Betalinger
Oversikt - Betalinger i Spond

Alt om betaling i Spond, hvordan det fungerer og hvordan du kan bruke det.

Spond Support avatar
Skrevet av Spond Support
Oppdatert over en uke siden

Trenere og administratorer som bruker Spond har fortalt oss at etter å ha organisert kamper og treninger, er innkreving og avstemming av betalinger det største hodebryet. Den gode nyheten er at vi har en løsning. I stedet for å bruke flere betalingskanaler - Kontanter, bankoverføringer, PayPal og til og med sjekker - lar Spond deg sende ut en betalingsforespørsel og håndtere økonomien for klubben eller gruppen din, alt på ett sted.

Betalinger i Sponds gruppeadministrasjonsløsning - Spond App

Appen Spond kommer med komplett mulighet til å be om og behandle betalinger for gruppene dine. Betalinger kan kreves for alt fra medlemsavgift til kampavgifter eller utstyr, og alt behandles i appen, der du kan loggføre alle innkommende betalinger og sende påminnelser for de utestående.

• Alle betalinger behandles sikkert og trygt av Sponds langsiktige betalingspartner, Stripe.

• Hvis du vil samle inn penger til en tur, årlig medlemsavgift eller nye uniformer, kan du opprette betalingsforespørsler for en bestemt gruppe eller undergruppe.

• Du kan legge til en beskrivelse, en forfallsdato og angi om betalingen er obligatorisk eller valgfri.

• Du kan sette en pris, eller legge til flere alternativer med forskjellige priser og mengder.

• Medlemmer kan betale direkte i appen eller via e-post hvis de ikke bruker appen.

Les mer

For Spond App Administratorer

Slik oppretter du betalingsforespørsler i Spond Appen

Slik legger du til en utbetalingsmetode i Spond Appen

Ofte stilte spørsmål - Å be om og motta betalinger i Spond Appen

For Spond App Brukere
Slik betaler du en betalingsforespørsel i Spond Appen

Slik legger du til en betalingsmetode i Spond Appen

Guide til betalingsmetodeverifisering

Ofte stilte spørsmål - Å gjøre betalinger i Spond Appen

Betalinger i Sponds klubbadministrasjonsløsning - Spond Club

Håndter alle aspekter ved klubbens økonomi i Spond Club, inkludert påmeldinger, abonnementer eller produkter, overvåk betalingsforespørsler og generer skreddersydde rapporter.

• Oppsett betalingsforespørsler til hele klubben din, bestemte grupper eller sett kriterier (f.eks. alle seniorlagsspillere eller supportere)

• Overvåk innkommende betalinger i sanntid og opprett lister over dem med utestående betalingskrav

• Generer rapporter om betalingsforespørsler, oppgjør til klubbkontoer og utestående betalinger

• Generer en fakturapdf for betalinger hvis et medlem trenger å betale direkte fra sin bank

Finn ut mer (kommer)
Hvordan opprette en betalingsforespørsel i Spond Club

Hvordan behandle betalinger og fakturaer manuelt i Spond Club

Forklaring av betalingsprosessen i Spond Club

Håndtering av bankkontoer for gruppeadministratorer i Spond Club

Hvordan generere en refusjon i Spond Club

Hvordan sette opp abonnementsbetalinger i Spond Club

Ofte stilte spørsmål - Forespørsel om betaling og mottak av betalinger i Spond Club