Gå til hovedinnhold
SMS og e-postvarsler
Oppdatert over en uke siden

Når du er med i en gruppe kan du bli varslet om alt fra arrangementer, innlegg, avstemninger, meldinger og så videre. Du kan få beskjed via push-varsel i appen, på e-post eller SMS. De ulike type varslingsmetodene forutsetter visse kriterier som du vil kunne lese om i denne artikkelen når det kommer til SMS og e-postvarsler.


Hvordan fungerer SMS-varsler?

For deg som bare har registrert din Spond-profil med telefonnummer: Logger du ut av appen og kun har registrert telefonnummer vil en SMS blir sendt deg hver gang det skjer noe i gruppen eller om du får en melding via Spond.

Av erfaring synes mange dette kan være noe slitsomt. Vi anbefaler derfor om du ønsker å slå av SMS-varsel kan du enten logge tilbake inn i appen eller registrer en e-postadresse i tillegg til telefonnummer.

⚠️ Merk! Det er ikke lenger mulig å kun registrere telefonnummer ved opprettelse av ny Spond-profil.



Hvordan fungerer e-post varsler?

Du kan bruke Spond uten å ha Spond-appen. Hvis du registrerer deg med en e-post og ikke laster ned appen, vil varsler bli sendt til e-posten din og du kan svare herfra.

​Hvordan slå av varsler på e-post?


På e-posten med varselet vil du nederst se en tekst som sier: "Ønsker du å melde deg av fremtidige varsler? Klikk her."


Klikk på den blå teksten og følg instrukser for å stoppe fremtidige varsler.

​Hvordan svare på e-post varsler?


Du kan via e-post svare på varsler som innlegg, invitasjon til arrangement, betaling forespørsler, avstemninger med mer. Men merk deg at dette gjelder kun når du er på en datamaskin. Klikk på linken som tar deg videre til handlingen du vil gjøre som for eksempel knappen "Gå til betaling" eller "Kommenter på innlegget her", og følg instrukser.

Mottar du en direktemelding fra et medlem eller en trener må du enten laste ned appen eller logge inn her på din Spond-profil via en datamaskin, der vil du også få bedre oversikt over alle gruppene dine.



Ofte stilte spørsmål

E-postvarsler

Jeg har meldt meg av e-postvarslinger men ønsker allikevel å motta dette, hvordan melder jeg meg på igjen?


Om du allikevel vil motta varsler på e-post kan du kontakte oss så ordner vi dette for deg.

Hvorfor mottar jeg ikke e-postvarslinger?


Om du ikke mottar e-postvarslinger kan det være lurt å sjekke søppelinnboks/spamfilter. Da noen e-posttjenester registerer e-poster fra Spond som reklame. Skulle ikke e-posten ligge i søppelinnboks kan det være en sperre i vår e-postplattform. I disse tilfellene tar du kontakte med vårt kundesenter.

Jeg får varsler både som push og e-postvarsler. Hvordan kan jeg ordne slik at jeg bare får varsler på telefonen?


Påse at du faktisk er innlogget i appen, da e-postvarsler starter så fort du logger ut. Er du allerede logget inn, logg ut og inn på nytt

SMS-varsler

Kan jeg kun registrere telefonnummer til min Spond-profil?


Nei, dette er dessverre ikke mulig. Du kan ha telefonnummer og e-post registrert eller kun e-postadresse.

Svarte dette på spørsmålet?