Gå til hovedinnhold
Utbetalingsoversikt
Oppdatert over en uke siden

For en detaljert oversikt over alle betalinger, kan du laste ned en betalingseksport fra din Spond-profil. Denne eksporten inkluderer to regneark.


Utbetalinger

Dette regnearket gir en oversikt over estimert utbetalingsdato, hvilket arrangement utbetalingen gjelder, forventet ankomstdato, beløpet og eventuelle avgifter.


Transaksjoner

Dette regnearket dekker det samme, samt detaljer om hvem som har gjort innbetalingen og til hvilket medlem. Merk at kun administratorer som har opprettet betalingsforespørselen har tilgang til å laste ned denne eksporten.



Hvordan laste ned betalingseksport?

For å laste ned betalingseksporten, naviger til din profil ved å klikke på profilikonet øverst til venstre i appen, eller på navnet ditt øverst til høyre i nettleseren.

Slik laster du ned betalingseksport

App:

  1. Åpne appen

  2. Trykk på ditt profilbilde

  3. Betaling

  4. Under Utbetalingsmåter, velg den utbetalingsmåten det gjelder

  5. Eksporter betalinger

  6. Legg inn e-post

  7. Eksporter

Web-versjon:

  1. Logg på din Spond-profil her

  2. Klikk på ditt profilbilde

  3. Betaling

  4. Utbetalingsmåter

  5. Til høyre for utbetalingsmåten det gjelder klikk på Eksporter betalinger

  6. Legg inn e-post

  7. Eksporter



Ofte stilte spørsmål

Jeg har lagt til utbetalingsmåte og medlemmer har betalt men jeg har ikke fått utbetalt pengene enda. Hvorfor?


Dette kan skyldes at du ikke har lagt til kontonummer til din utbetalingsmåte. Dobbeltsjekk gjerne dette. Hvordan kontonummer legges til i ettertid ser du her.

Jeg har valgt daglige utbetalinger, det har nå gått mange dager siden jeg fikk første betaling, hvor er pengene?


På grunn av forskrifter er betalingsformidleren vår (Stripe) pålagt å holde pengene for første utbetaling i minimum 7 virkedager etter at de er mottatt. Dette betyr at de tidligste betalingene dine vil bli utbetalt til kontoen din er syv virkedager etter at betalingen er utført, selv om du velger daglige utbetalinger.

Er kontoen nylig laget så vær oppmerksom på at vi må bekrefte at dine opplysninger er korrekte før vi starter utbetalingene. Denne prosessen tar vanligvis opptil fem virkedager fra du legger til utbetalingsmåten.

Svarte dette på spørsmålet?