Kalendersynkronisering
Oppdatert over en uke siden

Dersom du bruker appen kan du synkronisere arrangementer til kalenderen i telefonen din, iCal (iOS) eller Google Calendar (Android). Første gang du tar i bruk Spond-appen vil du bli spurt om å synkronisere Spond med kalenderen din. Takket du nei til dette vil du kunne aktivere kalendersynkronisering i appen.

​Hvordan aktivere kalendersynkronisering?

Synkronisering av arrangementer fra Spond-appen til kalenderen på telefonen gir deg enkel tilgang til alle planene dine på ett sted, hjelper deg å unngå dobbeltbooking og gir påminnelser om kommende arrangementer. Dette bidrar til bedre organisering og mer effektiv planlegging av dagen din.

Slik aktiverer du kalendersynkronisering

iPhone (iOS):

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Innstillinger for kalender

4. Gi tilgang her

5. Kalendere

6. Velg full tilgang

7. Bekreft ved å trykke på gi full tilgang

Android:

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Innstillinger for kalender

4. Gi tilgang

5. Trykk Ja på spørsmål om du vil gi Spond tilgang til kalenderne din

6. Gjenta steg 1-3

7. Standard kalender

8. Velg kalender du ønsker at Spond-arrangementer skal vises i

Hvordan deaktivere kalendersynkornisering?

Dersom du av ulike årsaker ønsker å stoppe synkroniseringen mellom din telefonkalender og Spond-appen, er det klokt å følge trinnene under.

⚠️ Viktig! Følg rekkefølgen under for å unngå at hendelser fra Spond forblir i din telefonkalender og risikoen for å måtte fjerne dem én etter én.

Slik deaktiverer du kalendersynkornisering fullstendig

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Innstillinger for kalender

4. Trykk på Standardkalender

5. Velg ingen

Slik deaktiverer du kalendersynkronisering for en spesifikk gruppe

1. Åpne appen

2. Trykk på ditt profilbilde

3. Innstillinger for kalender

4. Bla ned til Kalenderinnstillinger for grupper

5. Trykk på ønsket gruppe

6. Velg ingen

Når disse trinnene er fullført, kan du gå til telefonens innstillinger, søke opp Spond og deretter fjerne/deaktivere tilgangen til kalenderen for Spond-appen. Hvis du gjør dette i motsatt rekkefølge, kan det føre til at kalenderoppføringer blir værende i telefonens kalender.

Ofte stilte spørsmål

Jeg bruker iPhone, må jeg gi full tilgang ved aktivering av kalendersynkronisering?

I de siste månedene av 2023 endret Apple tillatelsesmodellen for kalendertilgang, derfor det gis full tilgang.

Full tilgang-valget er den eneste som vil tillate Spond-appen å gjøre eventuelle endringer som kommer underveis i et arrangement fra Spond appen f.eks. om arrangør endrer dato eller tid. Full tilgang er også det eneste valge som kan fjerne avviste eller kansellerte arrangementer.
Hvis du ikke vil gi full tilgang til kalenderen din for å synkronisere hendelser, er det eneste alternativet å ikke gi tilgang og stole på startskjermen i Spond-appen i stedet.