Gå til hovedinnhold
Medlemsstatus
Oppdatert over en uke siden

Når du er inne på en gruppe og har klikket deg til "Medlemmer" ser du medlemslisten i gruppen. Diverse symboler vises på profilbildet eller initialene. Dette kan sees i medlemslisten i appen eller på i web-versjonen. Under kan du lese hva de ulike symbolene betyr.

Symbol og betydning

  • Hvis symbolet er en konvolutt, betyr det at medlemmet ikke har logget inn i appen og alle varsler blir sendt til e-postadressen medlemmet har registrert til sin Spond-profil.

  • Hvis symbolet er en Spond-logo betyr det at medlemmet har lastet ned og logget inn i Spond-appen. Alle varsler blir sendt via appen.

  • Hvis det er et gult utropstegn, kan du klikke deg inn på medlemmet for å se hva feilen er. Ofte betyr det at medlemmet ikke har akseptert gruppeinvitasjonen. Hver gang en invitasjon eller et innlegg sendes til denne personen, vil personen motta en påminnelse om gruppeinvitasjonen.

  • Hvis det ikke vises noe symbol, betyr det at enten har dette medlemmet ingen registrert kontaktinformasjon i gruppen, eller så er det et barnemedlem med foresatte som svarer på deres vegne.

Svarte dette på spørsmålet?