Ubehandlende medlemmer
Oppdatert over en uke siden

Ubehandlede medlemmer må godkjennes før de blir aktive i klubben, men de vil uansett ha tilgang til gruppene de er medlem av via Spond-appen.

Medlemmer som er importert eller registrert av gruppeadministratorer via Spond-appen, vises i denne listen slik at du eller andre med klubbadministrator-tilgang kan gjennomgå og godkjenne medlemskapet.

Du kan velge å godkjenne hvert medlem individuelt, eller du kan velge alle medlemmene i listen ved å huke av for "velg alle".

Alle medlemmer vil automatisk bli klassifisert som "Medlem" når de importeres i én enkelt operasjon. Hvis du ønsker å tilordne en annen medlemstype enn "Medlem" ved behandling av nye medlemmer, kan det være mer hensiktsmessig å gjøre dette i flere steg.

Dersom du sletter et ubehandlet medlem i stedet for å godkjenne eller slå det sammen med et annet, så vil medlemmet miste tilgang til gruppen(e) i Spond-appen.

Duplikater

Du vil ha et oransje varsel på alle duplikater.

For å gå i gjennom de trykker du på navnet (ikke marker) eller "se gjennom" og du vil få opp et bilde som ser ut som på bilde under.

Trykk deretter på "vis duplikat og slå sammen".

Hvis det er samme medlem, gå gjennom dataene og klikk på "slå sammen". Hvis det er avvik mellom det ubehandlede og det aktive medlemmet, vil disse dataene vises i rødt. I høyre kolonne kan du velge hvilke data det sammenslåtte medlemmet skal beholde.

Hvis det ikke er samme medlem, men for eksempel søsken, trykker du på "avbryt" og "godkjenn som nytt medlem".