Hjem
Oppdatert over en uke siden

Når du logger inn i Spond Club, er hjem-skjermen det første du ser. Her vil du se et dashboard med en oversikt over diverse nøkkeltall i forhold til medlemmer i klubben. Du har også muligheten til å legge til egne nøkkeltall for å tilpasse oversikten etter dine behov.

⚠️ Dashboardet er felles. Gjeldene og nye nøkkeltall er/blir synlige for alle administratorer i klubben.

Status

I denne visningen vil du få opp bokser som viser status på medlemmer som hvor mange medlemmer som er ubehandlet, hvor mange mulig duplikater du har, nye medlemmer fra NIF, medlemmer som mangler påkrevd info. fra NIF osv. Det vises også om du er ajour med for eksempel å behandle medlemmer fra NIF. Om klikker du på en av boksene blir du navigert til den respektive siden.

Helt til høyre på siden har du også mulighet til å velge om du skal se alle statustyper eller skjule de som er fullført

Eksempelbilde

Innmeldinger

I denne visningen vil du få opp bokser som viser alt fra utløpte betalinger, betalinger som behandler, ventelister og innmeldinger som må godkjennes.

Om klikker du på en av boksene blir du navigert til den respektive siden.

Medlemmer

I denne visningen vil du se bokser som for eksempel viser hvor mange medlemmer du har i innværende måned versus forrige år, måned, uke eller gårsdagen. Klikk på en av boksene og du blir navigert til den respektive siden.

Boksene i denne visningen kan egendefineres, dette gjør du ved å klikke på de tre prikkene øverst til høyre i boksen du ønsker. Du kan også legge til ny boks/nye nøkkeltall ved å klikke på boksen med ➕-tegnet.

Da vil du få muligheten til å:

• Vis medlemmer
    Tar deg til den respektive siden

• Rediger nøkkeltall

• Du kan endre tittel

• Legge til ett eller flere filtre som for eksempel kjønn, medlemstype med mer

• Sammenligne med et tidligere tidspunkt som fjoråret eller forrige uke

Eksempelbilde

• Slette nøkkeltall

Sletter valgt nøkkeltall, slettingen kan ikke angres.

⚠️ MERK! Dashboardet er felles for alle administratorer i klubben, og at du dermed sletter gjeldene nøkkeltallvising på vegne av alle adminsitartorer.