Om klubbinnstillinger
Oppdatert over en uke siden

I menyen “Innstillinger” i Spond Club har du tilgang til en rekke funksjoner som hjelper deg med å administrere klubben din effektivt. Her er en oversikt over hva du finner i de forskjellige seksjonene:

• Din klubb - Se og endre klubbnavn, logoer og tilgangskontroll for klubbadministratorer.

• Medlemmer - Se og endre alt som gjelder medlemmene dine og hvilke felt som er tilgjengelige.

• Avdelinger og grupper - Kontroller hvem som kan se eller redigere aspekter av grupper, avhengig av rollen de har i gruppen.

• Økonomi - Kontroller klubbkontoer og se gruppebetalinger.

• Sikkerhet - Administrer klubbens sikkerhetsinnstillinger.

Disse innstillingene gir deg full kontroll over hvordan klubben din opererer, og sikrer at alle medlemmer og administratorer har riktig tilgang og rettigheter. Ved å bruke disse verktøyene kan du effektivt administrere klubben din, fra økonomi og medlemskap til sikkerhet og gruppestyring.