Klubbadministratorer
Oppdatert over en uke siden

I denne visningen kan du legge til og administrere hvem som har tilgang til å styre og administrere klubbens innstillinger og funksjoner. Klubbadministratorer har flere og mer omfattende rettigheter enn vanlige medlemmer. Ved å tildele ulike administratortilganger sikrer du at klubbens administrasjon blir håndtert på en organisert og effektiv måte.

Se, redigere og slette en klubbadministrator

• Se

Når du er inne på "Klubbadministratorer" vil du se en liste over opprettede administratorer, inkludert navnet på administratorrollen/klubbrollen, tittel, status (om personen har akseptert administratorrollen) og om personen har aktivert 2-trinnsverifisering ved innlogging.

Klikker du på navnet til en av administratorene i listen kommer du til oversiktssiden til valgte administrator. Her vil du kunne se informasjon som

• E-post.

• Klubbrolle/type administratorrolle.

• Tittel.

• Status (om personen har akseptert administratorrollen).

• Om administrator mottar varsel om utmeldt medlem.

• Om administrator mottar varsler om nye innmeldinger og fornyelser av medlemskap.

• Redigere

Når du er inne på "Klubbadministratorer" vil du se en liste over administratorer. Klikk på de tre prikkene til høyre for administratoren du vil redigere, og velge “Rediger” for å komme direkte til redigeringssiden for administratoren.

Er du allerede inne oversiktssiden til valgte administrator kan du klikke knappen med de tre prikkene øverst til høyre og velge "Rediger".

Inne på redigeringssiden for administratoren vil du kunne:

• Endre navnet på administratoren.

• Tildele administratoren en klubbrolle/administratorrolle.

• Tildele administrator en tittel, som for eksempel: Lagleder fotball.

• Du kan også markere i bokser for om administratoren skal:

• Motta varsel når et medlem meldes ut av en gruppe.

• Varsles når et medlem melder seg inn i klubben eller fornyer medlemskapet sitt.

Når endringene er utført, klikker du "Lagre" nederst til høyre.

• Slette

For å slette en klubbadministrator kan du gjøre dette på to måter.

- Når du er inne på "Klubbadministratorer" vil du se en liste over klubbadministratorer. Klikk på de tre prikkene til høyre for klubbadministratoren du vil slette, og velg “Slett”. Du vil da få opp et nytt vindu med en melding om å bekrefte at du ønsker å slette administratoren.

- Er du allerede inne på oversiktssiden til valgte administratoren kan du klikke knappen med de tre prikkene øverst til høyre og velge "Slett". Du vil da få opp et nytt vindu med en melding om å bekrefte at du ønsker å slette administratoren.

Opprette en klubbadministrator

Når du er inne på "Klubbadministratorer" vil du se en knapp øverst til høyre med navnet "Legg til administrator", klikk på denne for å legge til en ny klubbadministrator.

Inne på siden for å opprette ny klubbadministrator vil du kunne:

• Navngi administratoren.

• Legg til e-postadressen til den nye administratoren. Etter at du har opprettet administratoren, vil personen motta en e-post med en lenke som må klikkes for å godkjenne administratorrollen.

• Tildele klubbrolle/type administratorrolle som personen skal ha.

• Tildele den nye administrator en tittel, som for eksempel: Lagleder håndball.

• Du kan også markere i bokser for om den nye administratoren skal:

• Motta varsel når et medlem meldes ut av en gruppe.

• Varsles når et medlem melder seg inn i klubben eller fornyer medlemskapet sitt.

Når den nye administratoren er ferdig satt opp, klikker du "Lagre" nederst til høyre.

💡 Tips!
Når du er inne på "Klubbadministratorer" vil status på administratoren du akkurat la til være: "Venter på akseptanse", frem til den nye administratoren godkjenner rollen. Da vil status vises som "Akseptert" og personen vil kunne logge inn i Spond Club-profilen til klubben.