Sikkerhetsinnstillinger
Oppdatert over en uke siden

2-trinnsverifisering

For å bedre beskytte klubbens data kan det kreves at alle klubbadministratorer aktiverer totrinnsverifisering. Hver gang en klubbadministrator logger inn i Spond Club, må vedkommende oppgi både passordet sitt og en sikkerhetskode som blir sendt på SMS til mobiltelefonen deres.

Når dette kravet er innført, vil klubbadministratorer som ikke har aktivert totrinnsverifisering bli pålagt å gjøre det neste gang de prøver å få tilgang til klubben.

⚠️ MERK! Du må aktivere 2-trinnsverifisering på din egen konto før du kan kreve det av alle klubbadministratorer. Du må gjøre dette via din personlige profilside, les mer om 2-trinnsverifisering på din Spond Club-profil her.