Alle samlingerPåmeldingskjemaer
Hvordan opprette kurs/akademi
Oppdatert over en uke siden

Denne artikkelen skal forklare hvordan du oppretter et påmeldingsskjema. Du vil få en trinnvis veiledning som dekker alt fra opprettelsen av skjemaet til tilpasning av felt og innstillinger, slik at du enkelt kan administrere påmeldinger til kurs og akademier.

Hvordan opprette påmeldingsskjema

1. Naviger til Kurs & akademier i menyen

2. Trykk "Nytt skjema" oppe i høyre hjørne

3. Fyll inn grunnleggende informasjon: Oppgi essensielle detaljer om kurset eller aktiviteten, inkludert tittel, beskrivelse og dato. Du kan velge start- og sluttdato for kurset eller aktiviteten, samt sette en påmeldingsfrist. Dette sikrer at påmeldinger kun kan gjøres innenfor det tidsrommet du har angitt.

4. Sett kursets kontaktperson. Denne informasjonen vil vises i påmeldingsskjemaet, slik at folk kan kontakte vedkommende for spørsmål.

5. Velg klubbkonto. Påmeldingsavgifter utbetales til denne kontoen. Du må fortsatt velge en konto, selv om kurset er gratis.

6. Tilgjengelighet: Dette skjemaet kan enten være offentlig tilgjengelig via kurslisten eller kun tilgjengelig via delingslenken. Hvis du setter skjemaet til “Ikke tilgjengelig” vil skjemaet være utilgjengelig for alle, inkludert for de som allerede har mottatt en invitasjon.

Produkter

Administrer produkter

Legg til ett eller flere produkter for kurset ditt. Spesifiser prisen hvis du vil at medlemmer skal betale for registrering, antall plasser det for kurset. Du kan også sette opp et gjentakende trekk.

En påmelding gjelder alltid ett hovedprodukt. En person kan gjøre flere påmeldinger i samme bestilling, enten for samme person eller for flere personer. Hovedproduktet kan feks være en kursdeltakelse som "Sommercamp 2024". Du kan også sette opp valgfrie produkter som kan bestilles som tillegg, f.eks. "Sen henting" eller "Spillerdrakt".

- Hovedprodukter: Man kan sette opp et enkelt produkt eller legge til flere alternativer til produkter, hvor prisen kan variere basert på hvor mange alternativer man velger.

- Valgfrie produkter: Hvis man ønsker å angi relasjon til et bestemt hovedprodukt, kan du spesifisere dette i navnet til produktalternativet, for eksempel "Sen henting (mandag)".

Påmelding for eksterne

Administrere påmelding for eksterne

Du kan velge å la eksterne som ikke er klubbmedlemmer melde seg på. De vil bli bedt om å spesifisere informasjon som navn, kontaktinformasjon, adresse etc, slik at du enkelt kan opprette klubbmedlemmer på et senere tidspunkt hvis det er aktuelt.

Tillat påmelding fra eksterne.

"Medlemsfeltene" er bare tilgjengelige for ikke-medlemmer som melder seg på kurset. Dette sikrer at du har all nødvendig informasjon fra deltakeren hvis du ønsker å opprette et klubbmedlem senere. Som standard vil medlemmene blir spurt om følgende medlemsfelt: navn, e-post, telefonnummer, adresse, fødselsdato, innmeldingsdato, kjønn og foresatte.

Skjemafelter

Administrere skjemafelter

Du kan også legge til egne felter som vil gjelde for akkurat dette påmeldingsskjemaet.
Disse feltene finnes bare som en del av selve påmeldingen. Velg feltnavn, hvilken type felt (nedtrekksmeny, avhukningsboks, tekstlinje) og om feltet skal være påkrevd eller valgfritt. Når du behandler hver påmelding, kan du velge å kopiere over all informasjon til medlemsfeltene.

Ved påmelding kan du velge om medlemmet skal godkjenne klubbens vilkår og personvernpolicy. Ved å kreve samtykke må man oppgi en lenke til et dokument eller til klubbens nettside. Sørg for at nettsiden eller linken du oppgir inneholder tilstrekkelig forklaring om hvorfor du ber om dette samtykket.

Det samme vil gjelde fotosamtykke.