Kursoversikt
Oppdatert over en uke siden

Når man åpner et påmeldingsskjema for et kurs eller en akademi, får du en full oversikt over all relevant informasjon, inkludert kursets tittel, muligheten til å sende en lenke, se skjemaet, og invitere medlemmer. Man vil også se fem menyvalg: "Oppsummering," "Innstillinger," "Påmeldinger," "Deltakere uten medlemskap," og "Kansellerte påmeldinger."

I denne artikkelen gjennomgår vi disse menyvalgene og forklarer hva du kan gjøre og hvilken informasjon du finner under hver kategori.

Menyvalg

Oppsummering

Administrere oppsummering

"Oppsummering" gir deg en generell oversikt over kurset. Her finner du informasjon om innbetalte beløp, antall aktive registreringer, hvor mange som har kansellert påmeldingen, og beløp som har blitt refundert.

Lenger ned på siden vil du se de hovedproduktene og de valgfrie produktene som er inkludert i påmeldingen, med detaljer som pris, antall påmeldinger, hvor mange ledige plasser som er igjen, og totalt innbetalt beløp.

Innstillinger

Administrere innstillinger

Under "Innstillinger" finner du alle detaljer om kurset eller akademiet. Her kan du se kursbeskrivelsen, start- og sluttdato, samt all annen relevant informasjon knyttet til påmeldingen. Med mulighet til å redigere påmeldingsskjemaet via "rediger" på høyre side.

Videre på siden vil du se om "påmeldinger for eksterne" er tillatt. Dette kan også redigeres ved å klikke på "rediger" på høyre side.

Nederst finner du "skjemafelter," som kun er en del av selve påmeldingen. Når du behandler en påmelding, kan du velge å kopiere all informasjon til medlemsfeltene. Disse kan også redigeres ved å klikke på "rediger" på høyre side.

Påmeldinger

Administrere påmeldinger

"Påmeldinger" gir deg en oversikt over alle påmeldte deltakere. Her kan du filtrere og legge til kolonner for å få en mer detaljert visning av deltakerinformasjonen. Fra denne siden kan du også kansellere en bestilling for et medlem ved å klikke på de tre prikkene lengst til høyre.

Hvis du klikker på en påmeldt deltaker, vil du få opp vedkommendes bestilling i detalj.

Med "legg til en påmelding" kan du manuelt registrere deltakere til et kurs. Denne kan brukes om det gjelder deltakere som er fritatt for betaling eller for å hjelpe deltakere som ikke har klart å melde seg på.

Deltakere uten medlemskap

Administrere deltakere uten medlemskap

Her vises en liste over påmeldte deltakere som ikke er medlemmer av klubben. For å legge disse deltakerne til en gruppe, må de først opprettes som medlemmer. Dette gjør du ved å klikke på en deltaker fra listen, hvor du deretter får opp valgene for å opprette medlemskap.

Hvis du ønsker å skille mellom kurspåmeldinger og vanlige klubbmedlemmer, kan du for eksempel opprette en egen medlemstype kalt "Kurs". Du kan også massegodkjenne påmeldinger ved å huke av for alle deltakerne samtidig.
Dette gjør det enklere å godkjenne flere påmeldinger i én operasjon.

Kansellerte påmeldinger

Administrere kansellerte påmeldinger

"Kansellerte påmeldinger" gir en oversikt over deltakere som har kansellert sin bestilling. Ved å klikke på en deltaker i denne listen, kan du velge å refundere det betalte beløpet.

Når du refunderer en betaling, kan du velge mellom å gjøre en delvis refusjon eller refundere hele bestillingen. Dette gir deg fleksibilitet til å tilpasse refusjonen basert på spesifikke situasjoner eller avtaler. Les mer om refusjon her.