Egendefinert betalingskontakt
Oppdatert i går

Du kan legge til en egendefinert betalingskontakt ved å gå inn på medlemmets profil og velge "rediger".

Dette er vanlig i familier med flere voksne, eller der et voksent barn selv håndterer alt som har med treninger og lignende å gjøre, men en foresatt er ansvarlig for å betale kontingenten.

En egendefinert betalingskontakt vil kun ha tilgang til betalingsinformasjonen, ikke medlemsdetaljene.

Hvis den uavhengige betalingskontakten ikke er medlem av noen grupper i klubben (som er tilfelle for eksterne kontakter), vil betalingsinformasjonen bli sendt på e-post. Dersom de er tilknyttet en gruppe i klubben, vil de motta betalingen i appen og kunne betale for alle.