Betalinger
Ofte stilte spørsmål - Spond App
Endre utbetalingsmåte på betalingsforespøsler og arrangement
Endre utbetalingsmåte på betalingsforespøsler og arrangement
Spond Support avatar
Skrevet av Spond Support
Oppdatert over en uke siden

Dersom du vil endre en utbetalingsmåte på eksisterende betalingsforespørsler eller arrangementer i appen så må du gå gjennom alle dine aktive betalingsforespørsler og / eller arrangementer og endre til den nye utbetalingsmåten. Dersom du er del av en klubb som deler konto fra Spond Club (noen ganger kan man ikke kan bruke egne utbetalingsmåter i en klubb enn de klubben deler) så kan du kun velge denne.

For betalingsforespørsler i appen:

1. Gå til Betalinger og finn betalingsførselene dine

2. Velg rediger ved å trykke på tre prikker øverst i høyre hjørne

3. Gå ned til utbetalingsmåte og endre til den nye du har lagt til eller den som er delt med deg fra klubben din fra Spond Club. Dersom du har tilgang til en klubbkonto vil den vær merket med klubbens logo og navn på klubben.

4. Lagre

5. Gjenta dette for alle betalingsførslene og gruppene du har.

For arrangementer i appen:

1. Gå til Arrangementer og finn arrangement med betaling

2. Velg rediger ved å trykke på tre prikker øverst i høyre hjørne

3. Velg om det gjelder kun dette arrangementet eller alle i en serie.

4. Gå til Påmeldingsavgift og Utbetalingsmåte og endre til den nye du har lagt til eller den som er delt med deg fra klubben din fra Spond Club. Dersom du har tilgang til en klubbkonto vil den vær merket med klubbens logo og navn på klubben.

5. Lagre

6. Gjenta dette for alle arrangementene med betaling og gruppene du har.