Medlemmer og administratorer
Inviter til gruppe med gruppelenke/kode đŸ“±
Oppdatert over en uke siden

Gruppelinken / koden er en alternativ mÄte Ä invitere medlemmer til gruppen din dersom du ikke inviterer de med deres kontaktinformasjon. Hver gruppe har en unik gruppelink som kan deles med de du vil invitere, den kan kun skrives inn i appen, ikke pÄ web. Administratoren kan finne gruppelenken bÄde i appen og pÄ web ved Ä:

1. GÄ til gruppen > trykk pÄ "medlemmer" og "inviter til gruppe med lenke" (aktiver denne fÞrst hvis den er deaktivert)
    ​

2. Trykk pÄ gruppelenken for Ä kopiere den eller trykke pÄ SMS, e-post osv. hvis du vil dele den direkte. De 5 siste bokstavene i lenken er gruppekoden. (Dette er kun et eksempel):
    ​

Eksempel pÄ hva som vises nÄr noen Äpne gruppelenken pÄ mobilen:
    ​

3. NÄr noen bruker gruppekoden for Ä be om tilgang pÄ gruppen vil gruppeadmin motta varsel om dette og mÄ enten godta eller avslÄ.
    ​

4. Dersom personen som ber om tilgang er et voksent medlem som selv ber om tilgang vil medlemsforesprĂžselen se slik ut:
    ​

5. Dersom personen som ber om tilgang er foresatt og Ăžnsker Ă„ legge til sitt barn og seg selv som foresatte vil forespĂžrselen se slik ut:
    ​

6. Dersom personen som ber om tilgang er foresatt og medlemmet de Þnsker Ä vÊre foresatt for allerede ligger inne i gruppen vil admin motta en direktemelding i Spond og mÄ legge de inn som foresatt pÄ barnet som allerede ligger inne manuelt:

PS: Dersom medlemmer spĂžr om gruppekoden selv om de allerede ligger inne i gruppen, dobbeltsjekk at du har lagt de til med samme informasjon som de har registrert seg med.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet?