Spond grupper
Hvordan bruker jeg gruppekoden for å få tilgang på en gruppe?
Hvordan bruker jeg gruppekoden for å få tilgang på en gruppe?
Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Følg disse trinnene hvis du har mottatt en gruppekode fra gruppeadministratoren:

1. Last ned Spond appen, registrer en profil og gå til "Grupper" og trykk "Skriv inn kode" og tast inn koden

2. Velg om du er medlem eller foresatt

3. Hvis du er foresatt blir du først bedt om å oppgi barnets navn

1. Dersom barnet allerede ligger inne i gruppen (en foresatt har allerede lagt til barnet/admin har lagt til barnet med en foresatt) vil du få opp alternativ om å velge dette. Dersom ikke, oppretter du et nytt.

4. I neste trinn legger du til ditt navn og kontaktinformasjon. Du kan også legge til andre foresatte. Hvis barnet er gammelt nok, kan du også legge til barnets kontaktinfo slik at de også kan svare på arrangement etc.

5. Du kan nå trykke på "Ferdig" for å sende gruppeforespørselen

6. Gruppeadministratoren vil motta et varsel og kan godta forespørselen. Når forespørselen er godkjent, vil du motta et varsel i appen og får tilgang til gruppen.

Gruppekoden er kun mulig å skrive inn i appen, ikke på web. Dersom du ikke ønsker å bruke appen må gruppe admin legge deg til manuelt med din epost eller telefonnummer. Les mer.

Dersom du har flere barn i samme gruppe må du begynne på punkt 1 igjen for det neste barnet og gå gjennom samme prosess.