Betalinger
Ofte stilte spørsmål - Spond App
Hvordan oppdatere betalingskort for gjentagende betalinger, eller avslutte abonnomentet?
Hvordan oppdatere betalingskort for gjentagende betalinger, eller avslutte abonnomentet?
Hanne Green avatar
Skrevet av Hanne Green
Oppdatert over en uke siden

Hvis du har meldt på barnet ditt eller deg selv på et kurs/akademi med gjentakende betalinger gjennom Spond, kan du oppdatere betalingsdetaljene inne i Spond-profilen din. På Hjem-skjermen, finner du "betalinger" i menyen.

• Gå til Betalinger og finn abonnementet ditt "Gjentakende"

• Klikk på "Aktive"

• Scroll ned til "Betalingsmåter" hvor du kan oppdatere kortdetaljer eller kansellere hele abonnementet nederst på siden.

Når du har et aktivt abonnoment, vil beløpet bli automatisk trukket hver måned. Du vil bli varslet i app og på e-post hver gang et trekk utføres.