Varsler
Varsler i Spond-appen

Forstå og administrere varsler i Sponds teamadministrasjonsløsning - Spond App

Monica avatar
Skrevet av Monica
Oppdatert over en uke siden

Oversikt

Alle brukere av Spond-appen vil motta varsler. Disse kan være relatert til meldinger, nye invitasjoner, betalingsforespørsler, tilgjengelighetsforespørsler eller andre funksjoner i appen.

Du har full kontroll over disse varslene, når og hvordan du mottar dem på Android- eller iOS-enheten din.

MERK: Hvis du velger å begrense eller slå av varsler for Spond-appen, vil det begrense funksjonaliteten til appen, og du er kanskje ikke klar over viktige meldinger eller varsler fra gruppen(e).