Mangler du informasjon på medlemmer?
Spond Support avatar
Skrevet av Spond Support
Oppdatert over en uke siden

For at NIF skal kunne starte verifiseringen av medlemmene deres, krever de at noe informasjon er oppgitt. Denne informasjonen er er:

  • Navn

  • Telefon eller e-post

  • Fødselsdato

  • Adresse

  • Nasjonalitet

  • Land

  • Kjønn Medlemmer som skal inn til NIF må ha kjønn som mann eller kvinne og kan ikke bruke “ikke-binær / annet”.

Vi er klar over at ikke alle klubber har så omfattende informasjon om medlemmene sine og derfor har vi laget en funksjon som er ment å hjelpe dere med å hente inn all informasjonen slik at dere så raskt som mulig kan sende medlemmene med NIF. Du finner beskrivelse lenger ned i dokumentet.

Det er viktig at alle relevante medlemmer er synkronisert korrekt med NIF slik at dere får støtten som dere skal ha. Du vil kunne se om et medlem mangler informasjon ved å klikke deg inn på selve medlemmet.

For å gi dere best mulig oversikt har vi også laget en ny fane - “Innsending til NIF”. Her vil dere pr i dag finne oversikt over medlemmer som mangler informasjon før de kan sendes inn og alle medlemmer som er klar til innsending til NIF.

Slik ber dere medlemmene fylle ut informasjon

Huk av medlemmene som dere ønsker å sende ut melding til i listen over “Mangler informasjon” og klikk “Send medlem til NIF”. Du kan også gjøre dette enkeltvis på hvert medlemskort.

Den nye siden “Innsending til NIF” inneholder 2 faner.

Tips: Dersom du ikke ser noen medlemmer i listen, pass på at du har huket av riktige medlemstyper for NIF-synkronisering.

Medlemmene vil nå motta e-post med lenke til skjema hvor de kan fylle inn informasjon. Når medlemmet er fullstendig utfylt vil de forsvinne fra listen “Mangler informasjon”, og målet er at denne listen skal være tilnærmet tom.

Slik ser e-posten som medlemmene mottar ut.

Når medlemmet klikker seg inn på knappen vil de se dette skjemaet. Her vil informasjonen som klubben allerede har være utfylt, slik at medlemmet kun trenger å fylle inn informasjonen dere ikke har fra før, f eks nasjonalitet.

Svarte dette på spørsmålet?