Arrangementer
Kan jeg ha flere kalendere?
Oppdatert over en uke siden

Ja! Hvis du legger til flere farger/alternativer i kalenderinnstillingene på telefonen din, vil du kunne velge disse i Spond-appen din ved å gp til profilen din (øverst til venstre hjørne) og trykke på "Kalenderinnstillinger" og velge forskjellige kalendere for forskjellige grupper under "Kalenderinnstillinger for grupper".

Dette er veldig nyttig om du eksempelvis vil skille både undergrupper eller evt flere lag, så det blir lettere å se hvilke lag som skal i aksjon. (NB! Dette fungerer foreløpig kun på iPhone, men kommer også til Android.)

Du kan også legge til alarm. Hvis du tidligere har lagt til dette manuelt i kalenderen på arrangementene fra Spond, vil ikke den nye alarmtiden du velger i appen overskrive det, men legge det inn som ytterligere en alarm. Da må du altså skru av de du har lagt til manuelt tidligere (for å unngå to alarmer).