Noen får ikke invitasjoner jeg sender på e-post
Oppdatert over en uke siden

Det kan være flere grunner til at noen ikke mottar en invitasjon på e-post.

• Har du skrevet rett e-postadresse? Det er fort gjort å glemme en bokstav eller et tegn.

• Kanskje et spamfilter enten på ditt e-postprogram eller hos internettleverandøren har flagget e-poster fra Spond som spam. Sjekk om du finner invitasjonen i innboksen din for spam, og velg at den er "ønsket".

• Hvis du bruker en e-postkonto som automatisk videresender til en annen e-postadresse, kan i mange tilfeller e-postserveren være blokkert for videresending. I såfall lønner det seg å passe på at den som sender ut invitasjoner bruker korrekt e-postadresse (uten videresending).

NB! Det er (sjelden, men) mulig at en e-post tar minutter eller timer, før den leveres.