Delbetalinger i Spond Club

Hvordan sette opp betalingsforespørsler med delbetaling i Sponds klubbadministrasjonsløsning - Spond Club

Hanne Green avatar
Skrevet av Hanne Green
Oppdatert over en uke siden

Gi medlemmene dine muligheten til å dele opp en betaling i månedlige avgifter. Denne funksjonen er fordelaktig hvis du har medlemmer som ikke kan betale årlige avgifter i sin fullhet, eller hvis medlemmene har økonomiske utfordringer som gjør det vanskelig å betale alt ved sesongstart.

Du kan velge mellom å sende ut engangsbetaling, delbetaling eller fleksibel betaling:

• Ved delbetaling vil medlemmene automatisk bli belastet hver måned, i så mange måneder som du setter opp i innstillingene for betalingsforespørselen.

• Ved fleksible betalinger kan medlemmene selv velge om de vil betale alt på én gang eller dele det opp i månedlige automatiske avgifter. Dersom medlemmene velger å dele utbetalingene, blir det delt opp i så mange avdrag/måneder som du har satt opp i innstillingene i betalingsforespørselen.

Ved delbetaling vil prisen deles opp i like månedlige avgifter. For eksempel: Hvis du sender ut en betalingsforespørsel på kr 1000,- og setter antall avdrag til 4, vil medlemmene bli belastet kr 250,- hver måned i fire måneder.

MERK: Etter å ha opprettet betalingsforespørselen, kan ikke betalingstypen endres, selv om du går tilbake til å redigere. Dette betyr at du burde sørge for at du velger riktig betalingstype når du setter den opp. Det kan imidlertid endres individuelt ved å klikke på medlemmets navn under betalingsmottakere -> "Rediger" ved siden av aktive krav.