Gå til hovedinnhold
Innmeldinger
Oppdatert over en uke siden

Innmeldinger gir deg en oversikt over både nye og godkjente innmeldinger. Du kan se hvilke medlemmer som nylig har søkt om medlemskap og administrere disse forespørslene. I tillegg kan du holde oversikt over de medlemmene som allerede er godkjent, slik at du alltid har en oppdatert medlemsliste.


Nye innmeldinger

Slik behandler du nye innmeldinger


For å godkjenne medlemmer kan du på "medlemmer" og "innmeldinger". Her vil du finne en oversikt over alle "Nye innmeldinger"


Bruk filtreringsfunksjonen for å filtrere frem til ønsket innmelding hvis man har behov for det.
Ved å markere alle medlemmene kan du godta eller avvise alle samtidig. Du har også muligheten til å gå inn på hvert enkelt medlem for å godkjenne, redigere og godkjenne, eller avvise innmeldingen.

Redigering og godkjenning er vanligvis nødvendig hvis medlemmet ikke har valgt hvilken gruppe de ønsker å være med i.

I oversikten kan de ulike innmeldingene ha forskjellige statuser:

  • Venter på godkjenning: Dette betyr at medlemmet har søkt om medlemskap i klubben via klubbens innmeldingsskjema, og nå venter på at klubben skal behandle den nye innmeldingen. Som klubbadministrator har dere da tre valg; godkjenne medlemmet med en gang, avvise den nye innmeldingen, eller sende en betalingsforespørsel ("godkjenn etter betaling"). Ved sistnevnte vil medlemmet automatisk bli godkjent som nytt medlem i klubben og få tilgang til Spond-gruppen, så fort de har fullført betalingen.

  • Venteliste: Denne registreringen er på venteliste på grunn av gruppe- eller undergruppekapasitet. Andre har meldt seg inn i samme gruppe før dette medlemmet. Man kan fortsatt godkjenne denne registreringen, men det vil forskyve påmeldingen til medlemmet som ligger foran i køen.

  • Betalingen er utløpt: Den avtalte tiden for å gjennomføre eller fullføre betalingen har gått ut.

  • Betalingen behandles: Dette betyr at medlemmet har mottatt betalingsforespørselen, og det ventes på at de skal betale. (Det ikke mulig å sende ut et nytt krav eller avvise forespørselen).


    Medlemskapsfornyelser

Denne varsler om antall medlemmer som har fornyet sitt medlemskap via medlemssfornyelse funksjonen i Spond club og som kun venter godkjenning.


Godkjente innmeldinger

Slik godkjennes innmeldinger


Godkjente innmeldinger gir en oversikt over medlemmer som har fullført innmeldingsprosessen og blitt formelt registrert i klubben. Her vil du kunne se informasjon som navn, medlemstype, innmeldingsdato og eventuelle andre relevante detaljer knyttet til hver enkelt medlems registrering.


Importer Innmeldinger

Velg å bruk en Excel-mal eller et ferdig utfylt Excel-skjema for å importere innmeldinger fra et ønsket innmeldingsskjema. Ved å bruke en forhåndsdefinert Excel-mal, sikrer du at alle nødvendige felter er inkludert og formatert riktig, noe som gjør importprosessen enkel og effektiv. Alternativt om man har et ferdig utfylt Excel-skjema som allerede inneholder all relevant informasjon kan man bruke "Last opp fullført fil"

Om det er en feil i skjemaet, vil en feilmelding gi deg en pekepinn på hva som må rettes.

Svarte dette på spørsmålet?