Delbetalinger

Hvordan dele opp betalinger for betalingsforespørsler

Christian Rorge avatar
Skrevet av Christian Rorge
Oppdatert over en uke siden

Med delbetalinger kan du velge å dele opp en betalingsforespørsel i flere like månedlige trekk. Antall måneder er forhåndsvalgt av klubben din.

Dersom klubben din har valgt 'Fleksibel betaling' kan du selv velge å enten betale hele forespørselen med en gang, eller dele opp betalingen i et forhåndsbestemt antall måneder.

Hvis du ikke ser delbetaling som et alternativ betyr dette at klubben din har valgt å kun akseptere betaling av hele beløpet.

Hvis du ikke kan se 'Betal nå' valget, betyr dette at klubben din har valgt å kun akseptere månedlige trekk for betalingsforespørselen.

Dersom du har behov for å endre hvilken betalingstype som er tilgjengelig for deg, må du ta kontakt med klubben din, som kan sende deg en ny betalingsforespørsel.

1. Betal nå

Dersom du velger å 'Betale nå' vil hele betalingsforespørselen forfalle, og du betaler som du vanligvis ville gjort for en betalingsforespørsel.

Det totale beløpet vises på skjermen etter du har valgt ditt foretrukne alternativ.

Legg inn betalingsinformasjonen din som vanlig, og gjennomfør betalingen.

2. Delbetaling

Dersom du velger delbetaling, vil det månedlige beløpet vises, og du betaler for den første måneden med en gang.

Antall måneder betalingen vil deles opp over er forhåndsbestemt av klubben din.

Dersom du har behov for et annet antall måneder, må du kontakte en klubb-administrator.

Etter du har valgt delbetaling vises det månedlige beløpet.

Dette beløpet vil være det samme for alle delbetalingene.

Legg inn betalingsinformasjonen din som vanlig, og gjennomfør betalingen.

Obs! For delbetalinger vil alle månedlige trekk automatisk belastes den samme betalingsmåten som du brukte ved første betaling,